1001 посещения в блога ми, weeeee

cosmos_flowerАко се вярва на статистиката, днес броят на посетителите в блога ми е минал хиляда. Едно значително число за един толкова неподдържан блог, като моя 🙂 . Мисля, че сега е време да направя една равносметка за написаните публикации и посещенията свързани с тях.

Първо малко статистика:

Блогът ми за всичко започва съществуването си на 17-ти юни 2007, със статия озаглавена (много оригинално) “Здравей свят“. От тогава до сега има публикувани 26 статии, в 11 категории и 78 етикета. Най-посещаваната статия е Demonoid.com отново работи със 108 преглеждания; веднага след нея се нарежда Стенограмата (относно стенограмата публикувана във вестник “Капитал” засягаща действията на един вече бивш министър на вътрешните работи) с 91 посещения. На трето място по посещаемост е страницата “За мен” хехех, по неизвестни за мен причини 😉 . Откакто е инсталирана, джаджата на Flagcounter е отброила посещения от 12 страни, като изненадата са посещенията от Австралия и Мексико.

В блога ми има десет коментара оставени от любезни посетители, на които съм признателен, за това че освен че са прочели нещо в блога, са си направили труда и да напишат нещо.

Второ въпросът “Какво правим от тук нататък?”

От тук нататък планът е да достигнем десет хиляди посещения 😀 . Но тъй като съм реалист тази цел (поне за сега) е твърде далечна, това което наистина ще направя е да пиша, когато мога.

Пожелавам си в чест на 1000-ният посетител на блога – да пиша, колкото се може по-често.


Ако ви е харесала статията, натиснете бутончето

1 Comment to "1001 посещения в блога ми, weeeee"

  1. oziris79's Gravatar oziris79
    01.09.2008 - 22:35 | Permalink

    Айде, чакаме нови статии 🙂

Leave a Reply